Support på TV och Media ikon

TV & Media

Behöver du eller någon du känner hjälp med att byta från analog- till digital-tv? Eller har du något annat problem med din TV? Vi förstår frustrationen. Låt oss ge dig bästa möjliga support på din TV.

Grön Checkmark
50 000+ uppdrag utförda
Grön Checkmark
Våra kunder ger oss 4.8 av 5
Grön Checkmark
Hundratals kunniga tekniker

Våra tekniker har stor erfarenhet olika TV-modeller och tillbehör, såsom Apple TV eller Google Chromecast. De är proffs på att felsöka och se vad som faktiskt är felet, och sedan lösa problemet medan de guidar dig genom vad de gör. Våra vanligaste TV-relaterade uppdrag är:

 • Grön Checkmark
  Installation av en ny TV
 • Grön Checkmark
  Installation av bredband
 • Grön Checkmark
  Göra en kanalsökning
 • Grön Checkmark
  Installera Google Chromecast eller Apple TV
 • Grön Checkmark
  Byta från analog- till digital-TV
 • Grön Checkmark
  Byta källa (source) på din TV
En tekniker hjälper kund med TV och Chromecast

Vad är det för skillnad på Chromecast och Apple TV?

Skillnaden mellan en Chromecast och Apple TV är ganska stor. En snabb förklaring är att det finns mer funktionalitet i en Apple TV än i en Chromecast. En Chormecast har i princip en enda uppgift: att spegla din skärm i telefonen eller datorn. I en Apple TV har du redan förinställda appar som du kan använda självständigt utan en annan enhet. Dock är det viktigt att komma ihåg att en Apple TV fungerar bäst med Apples andra produkter.

Saknar du en TV-kanal?

Saknar du bara någon enstaka TV- kanal? Pröva göra en kanalsökning. Ofta hittar du kanalsökning under Meny/Inställningar. Kolla annars i manualen till TV:n. Om du saknar manual i pappersform, finns de ofta digitalt på tillverkarens hemsida. Kanalsökning avhjälper oftast problem och det skadar inte att pröva. Hamnar kanalerna inte i önskad ordning, kan man rätta till det i efterhand under boxens inställningar.

Köpa ny TV

När du ska köpa en ny TV är det många olika faktorer som spelar in i köpet. Det handlar helt och hållet om vad just du kräver av en TV. För några är det viktigt med en stor skärm, för någon annan är grymt ljud ett måste. När du besöker butiken för att köpa din nya TV är det bara viktigt att du har koll på vad som är viktigt för just dig då säljare ofta är väldigt duktiga på att finta bort dig. Känner du dig osäker på detta finns vi på TechBuddy som en oberoende rådgivare som bara ser till dina krav och behov. Utifrån detta tar vi fram en TV som passar just dig.

Frågor eller funderingar? Kontakta oss!

Har du någon fråga eller fundering? Vår kundtjänst hjälper dig mer än gärna. De kan även hjälpa dig även lägga din bokning. Du når oss lättast genom att ringa eller maila oss.