TV och media

Felsökning på din TV eller problem med bredband? Eller kanske har du en Apple TV du vill installera? Ta hjälp av TechBuddy för alla dina problem och frågor om TV och media - vi hjälper dig på plats i ditt hem.

Vi kan till exempel hjälpa dig med:

Trevlig och positiv!
"Så nöjd att TV:n funkar igen. Trevlig och positiv tekniker, kommer anlita TechBuddy igen när det behövs!"
- Joakim, Perstorp
BOKA EN BUDDY

Mer om TV och media

Vad är det för skillnad på Chromecast och Apple TV?

Skillnaden mellan Chromecast och Apple TV är ganska stor. En snabb förklaring är att det finns mer funktionalitet i en Apple TV än i en Chromecast. En Chormecast har i princip en enda uppgift: att spegla din skärm i telefonen eller datorn. I en Apple TV har du redan förinställda appar som du kan använda självständigt utan en annan enhet. Dock är det viktigt att komma ihåg att en Apple TV fungerar bäst med Apples andra produkter.
‍Behöver du istället support på din Apple TV eller Chromecast är du välkommen att boka en TechBuddy

Köpa ny TV

När du ska köpa en ny TV är det många olika faktorer som spelar in vilken TV du ska köpa. Det handlar helt och hållet om vad just du kräver av en TV. För några är det viktigt med en stor skärm, för någon annan är grymt ljud ett måste. När du besöker butiken för att köpa din nya TV är det bara viktigt att du har koll på vad som är viktigt för just dig då säljare ofta är väldigt duktiga på att finta bort dig. Känner du dig osäker på detta finns vi på TechBuddy som en oberoende rådgivare som bara ser till dina krav och behov. Utifrån detta tar vi fram en TV som passar just dig.

BOKA EN BUDDY