Har du problem med att din TV inte startar? Eller ett ljudsystem som inte vill samarbeta? Vi förstår frustrationen och vill därför göra vårt bästa för att förhindra att dessa situationer uppstår, eller lösa dem när de redan är där. Därför vill vi ge dig den bästa möjliga supporten på din TV. Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Installation av din nya TV

  • Kanalsökning

  • Installera Chromecast/Apple TV

  • Support på befintlig TV

  • Rekommendation vid köp av ny TV

  • Koppla in ljudsystem till din TV

Det spelar ingen roll vilket märke du har på din TV: LG, Philips, Samsung eller Sony? Vi hjälper dig med din tv oavsett märke och modell. 


Mer om TV & Media

Vad är det för skillnad på Chromecast och Apple TV?

Skillnaden mellan Chromecast och Apple TV är ganska stor. En snabb förklaring är att det finns mer funktionalitet i en Apple TV än i en Chromecast. En Chormecast har i princip en enda uppgift: att spegla din skärm i telefonen eller datorn. I en Apple TV har du redan förinställda appar som du kan använda självständigt utan en annan enhet. Dock är det viktigt att komma ihåg att en Apple TV fungerar bäst med Apples andra produkter… Läs mer om skillnaderna här. Behöver du istället support på din Apple TV eller Chromecast är du välkommen att boka en TechBuddy här.

 

Köpa ny TV

När du ska köpa en ny TV är det många olika faktorer som spelar in vilken TV du ska köpa. Det handlar helt och hållet om vad just du kräver av en TV. För några är det viktigt med en stor skärm, för någon annan är grymt ljud ett måste. När du besöker butiken för att köpa din nya TV är det bara viktigt att du har koll på vad som är viktigt för just dig då säljare ofta är väldigt duktiga på att finta bort dig. Känner du dig osäker på detta finns vi på TechBuddy som en oberoende rådgivare som bara ser till dina krav och behov. Utifrån detta tar vi fram en TV som passar just dig. Läs mer om vad du ska titta på när du letar TV här.