Support på TV och Media ikon

TV & Media

Har du problem med att din TV inte startar? Eller ett ljudsystem som inte vill samarbeta? Vi förstår frustrationen och vill därför göra vårt bästa för att förhindra att dessa situationer uppstår, eller lösa dem när de redan är där. Därför vill vi ge dig den bästa möjliga supporten på din TV.

Grön Checkmark
50 000+ uppdrag utförda
Grön Checkmark
Våra kunder ger oss 4.8 av 5
Grön Checkmark
Hundratals kunniga tekniker

Våra Buddies har stor erfarenhet olika TV-modeller och tillbehör, såsom Apple TV eller Google Chromecast. De är proffs på att felsöka och se vad som faktiskt är felet, och sedan lösa provblemet medan de guidar dig genom vad de gör. Våra vanligaste TV- och medierelaterade uppdrag är:

 • Grön Checkmark
  Installation av en ny TV
 • Grön Checkmark
  Installation av bredband
 • Grön Checkmark
  Kanalsökning och kanalsortering
 • Grön Checkmark
  Installera Google Chromecast eller Apple TV
 • Grön Checkmark
  Koppla in ljudsystem till TV:n
 • Grön Checkmark
  Rekommendation vid köp av ny TV
En tekniker hjälper kund med TV och Chromecast
Vad är det för skillnad på Chromecast och Apple TV?

Skillnaden mellan en Chromecast och Apple TV är ganska stor. En snabb förklaring är att det finns mer funktionalitet i en Apple TV än i en Chromecast. En Chormecast har i princip en enda uppgift: att spegla din skärm i telefonen eller datorn. I en Apple TV har du redan förinställda appar som du kan använda självständigt utan en annan enhet. Dock är det viktigt att komma ihåg att en Apple TV fungerar bäst med Apples andra produkter.

Köpa ny TV

När du ska köpa en ny TV är det många olika faktorer som spelar in vilken TV du ska köpa. Det handlar helt och hållet om vad just du kräver av en TV. För några är det viktigt med en stor skärm, för någon annan är grymt ljud ett måste. När du besöker butiken för att köpa din nya TV är det bara viktigt att du har koll på vad som är viktigt för just dig då säljare ofta är väldigt duktiga på att finta bort dig. Känner du dig osäker på detta finns vi på TechBuddy som en oberoende rådgivare som bara ser till dina krav och behov. Utifrån detta tar vi fram en TV som passar just dig.