Våra tjänster

Support för TV

Kundbetyg, 4.8 stjärnor av 5.
av våra kunder på Google.
från 599 kr/h*

Behöver du hjälp med att installera en ny TV, en Chromecast eller fungerar inte din TV som den ska? Få hjälp av en tekniker på plats i ditt hem.

*Med RUT 599 kr/h. Utan RUT: 1198 kr/h.
100% Nöjd-kund-garanti!
230,000+ nöjda kunder
Få hjälp nu, betala senare

Populära TV-tjänster

Våra tekniker har stor erfarenhet olika TV-tillverkare- och modeller samt tillbehör. Några vanliga TV-relaterade uppdrag är:

Vi älskar teknik, och vi kan få dig att älska det också.

Våra teknikexperter, "Buddies", hjälper dig komma igång med och felsöka tekniken i ditt hem. Allt för att teknik ska bli tillgängligt och roligt för alla.

Boka en Buddy

Fördelen med TechBuddy

Behöver ni IT-support snabbt och på distans? Vi erbjuder digital hjälp direkt. För mer komplexa problem, som med Smarta hemmet, Dator, TV och media, kommer våra tekniker direkt till er arbetsplats. Vi är oberoende av IT-leverantör och våra experter hanterar alla typer av IT-utmaningar. Snabb, flexibel och pålitlig IT-support, anpassad efter era behov!

*I vissa mindre tätorter långt ifrån större städer är inställelsetiden till bokad Buddy 72h-168h.

Bokad Buddy inom 2-48h*
Experter inom teknik
4.8 av 5 i kundbetyg

Hur fungerar TechBuddy?

Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig att boka en TechBuddy.

Familj som bokar en TechBuddy

1. Boka besöket

Boka ditt besök online. Välj vad du behöver hjälp med samt när och var. Du kan också boka genom att ringa oss på 010-17 77 307.

En tekniker på en moped

2. Tekniker påväg

En TechBuddy kommer att ringa upp dig för att stämma av kring problem och plats.

Besöket utförs

3. Hjälpen är här!

TechBuddyn är på plats hos dig på utsatt tid, redo att hjälpa till. Du betalar med faktura efter besöket.

230,000+

nöjda kunder.

4.87 av 5

i kundbetyg.

1237+

tekniker i hela Sverige.

Om TechBuddy

Sedan 2016 har vi på TechBuddy varit Sveriges go-to för teknisk support, och nu är vi ett av de ledande företagen i Europa. Tack vare vårt community med tekniker kan vi erbjuda kunder i hela Sverige support på dator, internet, TV och mycket mer.
Läs mer om TechBuddy.

Teknikhjälp på videosamtal

En hjälpande hand på distans

Vi erbjuder även support på distans via videosamtal. Perfekt för mindre problem och när du behöver snabba råd från en tekniker.

Pris från 299 kr/halvtimme
Hjälp inom 24 timmar
Boka distanssupport

Vanliga frågor

Har du frågor? Vi har svar. Om du inte hittar det du letar efter är du varmt välkommen att kontakta oss.

Boka TechBuddy

Hur lång tid tar det innan jag får hjälp?

Vi har som servicelöfte och ambition att hjälpa alla våra kunder inom 48h. Vill du istället boka in ett besök längre fram i tiden går detta självklart också. Den TechBuddy som tar på sig just ditt uppdrag kommer att ringa upp dig och ni bestämmer tillsammans en tid som passar för besöket, så du behöver aldrig sitta hemma och vänta på att någon ska dyka upp.

Vilka dagar och tider kan ni hjälpa mig?

Våra Buddies kan hjälpa dig alla dagar i veckan mellan 8-21. Du, tillsammans med din Buddy, väljer exakt tid och datum för ditt besök efter din bokning. Vår kundtjänst har öppet 10-17 på vardagar (helgstängt).

Hur bokar jag en TechBuddy?

Du kan boka en TechBuddy på två olika sätt: På vår hemsida eller över telefon (010-17 77 307).

Läs mer om TV

Vi ger support på TV från alla varumärken

Våra tekniker har stor erfarenhet av flera olika TV-tillverkare och varumärken. TechBuddys support är oberoende - det betyder att vi inte är bundna till att ge support på TV från specifika tillverkare, utan vi kan ge dig support på alla olika typer av TV. Bland annat ger vi support på: Samsung TV, LG TV, Andersson TV, Sony TV, Philips TV, Grundig TV, TCL, Thomson TV, Hitachi TV.

Vad är det för skillnad på Chromecast och Apple TV?

Skillnaden mellan en Chromecast och Apple TV är ganska stor. En snabb förklaring är att det finns mer funktionalitet i en Apple TV än i en Chromecast. En Chormecast har i princip en enda uppgift: att spegla din skärm i telefonen eller datorn. I en Apple TV har du redan förinställda appar som du kan använda självständigt utan en annan enhet. Dock är det viktigt att komma ihåg att en Apple TV fungerar bäst med Apples andra produkter, så som iPhone och iPad.

Installation och set-up av TV

Idag köper de allra flesta en Smart-TV - helt enkelt en TV som är ansluten till internet (CTV). Det gör det möjligt för dig att bland annat ladda ner streamingappar och filer, spela upp musik från Spotify och titta på bilder. Att installera en Smart TV är en snabb process och innefattar alltid att du måste ansluta TV:n till ett nätverk.

Saknar du en TV-kanal?

Saknar du bara någon enstaka TV-kanal? Pröva göra en kanalsökning. Ofta hittar du kanalsökning under Meny/Inställningar. Kolla annars i manualen till TV:n. Om du saknar manual i pappersform, finns de ofta digitalt på tillverkarens hemsida. Kanalsökning avhjälper oftast problem och det skadar inte att pröva. Hamnar kanalerna inte i önskad ordning, kan man rätta till det i efterhand under boxens inställningar.

Vanliga problem med TV

Ett mycket vanligt problem som många med Smart-TV upplever är att TV:n tappar anslutningen till nätverket. I de flesta fall har TV:n tillfälligt tappat anslutningen till nätverket. Om det inte anslutningen kommit tillbaka efter någon minut kan du utföra ett antal steg för att felsöka anslutningen. Kontrollera först och främst om ditt nätverk fungerar på andra enheter, såsom mobil eller dator. Om du upplever problemet på andra enheter kan det vara en idé att starta om din router. Om problemet kvarstår kan du boka en tekniker från TechBuddy, som på plats tittar på problemet och åtgärdar.

Att tänka på när du köper ny TV

När du ska köpa en ny TV är det många olika faktorer som spelar in i köpet. Det handlar helt och hållet om vad just du har för behov och tittarvanor. För några är det viktigt med en stor skärm, för någon annan är grymt ljud ett måste. När du besöker butiken för att köpa din nya TV är det bara viktigt att du har koll på vad som är viktigt för just dig då säljare ofta är väldigt duktiga på att finta bort dig. Känner du dig osäker på detta finns vi på TechBuddy som en oberoende rådgivare som bara ser till dina krav och behov. Utifrån detta tar vi fram en TV som passar just dig.