Support på Samsung TV

Vi på TechBuddy kan hjälpa dig med din Samsung TV, antingen med problem du har eller om du bara vill komma igång och få hjälp att installera den.

Grön Checkmark
50 000+ uppdrag utförda
Grön Checkmark
Våra kunder ger oss 4.8 av 5
Grön Checkmark
Hundratals kunniga tekniker

TechBuddy är en oberoende teknisk support som finns i hela landet och hjälper på en tid som passar dig. Våra vanligaste uppdrag relaterat till Samsung TV support är:

 • Grön Checkmark
  Generell felsökning och support
 • Grön Checkmark
  Koppla in ljudsystem till din TV
 • Grön Checkmark
  Få Netflix att fungera på TV:n
 • Grön Checkmark
  Byta källa (source) på din Samsung TV
 • Grön Checkmark
  Göra en kanalsökning på TV:n
Hej! 👋 Visste du att du kan videochatta med en tekniker direkt? Starta chatt nu 💬

Vanliga problem med Samsung

Något av de vanligaste problemen vi på TechBuddy stöter på när det gäller TV från Samsung är att internetuppkopplingen försvinner. Detta kan vi enkelt åtgärda genom att flytta routrar, ändra i DNS Server inställningar samt göra en fabriksåterställning. Ett annat problem många kunder har är att Samsung Smart Hub inte fungerar och ofta gör avbrott för uppdateringar. Även detta kan våra Buddies lösa genom att gå in i TV:ns inställningar och justera. Vi går pedagogiskt igenom stegen för att lösa ditt problem, så att du i framtiden känner dig trygg i att försöka själv!

Frågor eller funderingar? Kontakta oss!

Har du någon fråga eller fundering? Vår kundtjänst hjälper dig mer än gärna. De kan även hjälpa dig även lägga din bokning. Du når oss lättast genom att ringa eller maila oss.