Samsung TV Support

Vi på TechBuddy kan hjälpa dig med din Samsung TV, antingen med problem du har eller om du bara vill komma igång och få hjälp att installera den. Vi är en oberoende teknisk support som finns i hela landet och hjälper på en tid som passar dig. Att ha ett Sonos högtalare uppsatt hemma är magiskt. Om du däremot börjar uppleva problem med högtalarna, eller kanske vill ha hjälp med att installera dem, kan du ta hjälp av oss på TechBuddy.

BOKA EN BUDDY

Andra exempel på vad vi kan göra:

BOKA EN BUDDY
Trevlig och proffsig!
"Mycket kunnig tekniker som besökte mig och förklarade mycket pedagogiskt. Mycket trevlig, kunnig och superproffsig. Högsta betyg!"
- Vera, Landskrona

Vanliga problem med Samsung TV

Något av de vanligaste problemen vi på TechBuddy stöter på när det gäller TV från Samsung är att internetuppkopplingen försvinner. Detta kan vi enkelt åtgärda genom att flytta routrar, ändra i DNS Server inställningar samt göra en fabriksåterställning. Ett annat problem många kunder har är att Samsung Smart Hub inte fungerar och ofta gör avbrott för uppdateringar. Även detta kan våra Buddies lösa genom att gå in i TV:ns inställningar och justera.  

Vi går pedagogiskt igenom stegen för att lösa ditt problem, så att du i framtiden känner dig trygg i att försöka själv!

BOKA EN BUDDY