Mormor kanske inte betalar men våra kunder gör det. 
Bli en TechBuddy idag!

  • Lön från 240 till 340 kr/timme
  • Extraknäck eller jobba heltid, du väljer
  • Flexibla arbetstider, du styr ditt eget schema
  • Möjlighet att jobba med teknik och hjälpa männskor
Ansök nu!
Har du vad som krävs?

Hur fungerar det?

1
Uppdrag kommer in från privatpersoner, företag eller partners (ex. Telia, Tre eller Glue)
2
Du som Buddy väljer vilka uppdrag du vill ta i vår app
3
Du ringer kunden och bokar tid
4
Du utför uppdraget och rapporterar det i appen
5
Klart! Du har lönen på ditt konto varannan vecka

Vad tjänar jag som Buddy?

I princip så kan du tjäna så mycket eller så lite som du vill. Beroende på hur mycket du vill jobba. Vi har en fast timlön samt en bonus. Timlönen blir högre ju fler uppdrag du tar eller desto svårare uppdrag du tar dig ann. Bonusen baseras på hur nöjda du gör dina kunder.

Vi har Buddies som extraknäcker på sidan av studierna och tjänar några tusenlappar extra i månaden till de som arbetar heltid med löner över 50 000 kr!

Timlön från 240 kr/timme
Milersättning
Höj din timlön genom att ta fler eller svårare uppdrag
Extra bonus när kunderna är riktigt nöjda!

Några av våra superhjältar

Christoffer

Chrisoffer började sin karriär som Buddy för länge länge sedan under sin studietid. Han briljerade som Buddy och det blev det perfekta extraknäcket. Han tog sedan klivet och blev Operations Coordinator för att hjälpa andra Buddies och utveckla TechBuddy som företag. Han stannade dock inte där utan är nu Produktägare för hela TechBuddy-plattformen och för det nya BuddyCompany-systemet som är en one-stop-shop för alla hemnära tjänster.

Brukar säga "Ha det bäst!"

Jimmy

Jimmy är en go och glad kille vars IT-karriär började på Telia. Därefter byggde han upp sitt eget företag under 15 år. När det var självgående så sökte han nya utmaningar och blev en TechBuddy.
Att själv planera, boka och serva sina kunder var en perfekt lösning för mig som då fortfarande behövde fokusera en del på mitt eget bolag men samtidigt ville göra något annat.
Efter 3 år som Buddy blev Jimmy erbjuden tjänsten som Operations Coordinator och blev snabbt befordrad till Operations Specialist för att sedan ytterligare 1 år senare acceptera rollen som Operations Manager, vilket är hans nuvarande roll på TechBuddy.

”Drömmen om att växa inom ett och samma företag existerar inom TechBuddy och hur högt man kan komma kan bara framtiden visa.”

Richard

Richard är en av våra mest uppskattade Buddies och har en utbildning som nätverkstekniker.  
Hur kom du i kontakt med TechBuddy? Sökte extraknäck och var förstanställd hos konkurrent men gick över till TechBuddy då jag märkte att "Gräset var grönare på andra sidan". 
Vilka är dina favorituppdrag? Krävande kunder som vill ha det bästa WIFI't på stora ytor. Det blir oftast komplext, hjärngymnastik helt enkelt. Andra kategorin är pensionärer där TVn plötsligt slutat fungera. För denna kundkrets är TVn ett viktigt sällskap och att kunna sätta ett leende på läpparna hos dessa är SÅ givande och tacksamt! 
Vad är roligast med att vara Buddy? Ingen dag är den andra lik! Och att träffa nya människor, på helt olika nivåer och hjälpa dem för att sedan lämna dem och få höra "Tack snälla förhjälpen idag!". Jag trivs varenda dag med mitt jobb!

En tekniker håller upp en smart lampa och en smart plug.

Har du vad som krävs?

Gör vårt kunskapstest och se om du har vad som krävs för att bli en Buddy!

Gör kunskapstest

Gör roliga projekt

Sommarbio med Telia, Netflix och TechBuddy

Sommaren 2022 åkte vi med Telia och Netflix på 5G-bioturnérunt om i Sverige. Våra TechBuddies var på plats och såg till att tekniken fungerade så att besökarna kunde luta sig tillbaka och njuta av Havsmonstret och The Gray Man.

Vinter VM i Åre

Telia var samarbetspartner till både Åre2019 ochÖstersund2019 och byggde ett kraftfullt wifi på alla arenaytor, sponsorbyn,mediecentret, Medals Plaza, Åre torg och på många hotell i Åre.TechBuddy som är Telias Personliga tekniker var på plats ochhjälpte till med tekniken men hjälpte även besökare, tävlande, funktionärer ochmedia med teknik för en totalupplevelse av tävlingar och evenemangen.

Microsoft stöttar isolerade med Surface-plattor under Covid

Vi hanterade, levererade och installerade Microsoft SurfaceTablets till isolerade personer på sjukhus och äldreboenden, på uppdrag avMicrosoft under början av pandemin 2020. "Digitalt utanförskap är en kärnfråga för oss och just nu är det viktigare är någonsin att människor som är isolerade kan få kontakt med sina nära. Att vi då hjälper till med vår tekniska expertis är en självklarhet för oss" - Siavash Habibi, COO på TechBuddy. Läs mer här.

Hur blir man Buddy?

1 step icon
Gör vårt kunskapstest och skicka in CV
firs arrow
speech bubble icon
Möt oss på en intervju och presentation om TechBuddy
2 arrow
star person
Onboarding och ditt första uppdrag! Vi stöttar dig hela vägen!
3 arrow
group of people
Bli en del av vårt härliga och tekniknördiga community!
230,000+

nöjda kunder.

4.87 av 5

i kundbetyg.

1237+

tekniker i hela Sverige.

Stolt samarbetspartner till

TeliaMicrosoftIP OnlyGlobal ConnectALSOSvensk FastighetsförmedlingLoopia logoRefurblyTCLmySafety logoKarma Mobil logo