Dina Buddies i den digitala tidsåldern

Världen blir mer och mer digital för varje dag som går, och trots sina fördelar visar studier att många av oss upplever ångest inför att få all ny teknik att fungera.

Vår lösning är att utnyttja den enorma mängd tekniska  talanger som finns och ansluta dem till det oändliga antalet kunder som behöver teknisk vägledning. Sedan 2016 har vi erbjudit tusentals talanger, av vilka många var utanför arbetsmarknaden, ett sätt att dra nytta av sina färdigheter och i sin tur hjälpa människor med deras tekniska behov. Vi omdefinierar gig-ekonomin för att göra tekniken mer hållbar, roliga och tillgänglig för alla.

Möt teamet på huvudkontoret
En tekniker hjälper kund med router
70 000+
utförda uppdrag
2016
grundades TechBuddy
4
länder

2019 valdes VD Tahero Nori med TechBuddy ut av UNDP Sverige som en av 17 inspiratörer för 2030-målen för hållbar utveckling under kategori 8 - Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt. TechBuddy har skapat över 60 000 arbetstillfällen för våra 1000+ Buddies. Vi skapar dessa jobbmöjligheter genom att testa de som söker jobb hos oss, personer som ofta är utanför arbetsmarknaden och inte har traditionella IT-meriter, på de digitala kompetenser våra kunder efterfrågar. Genom TechBuddy får de en möjlighet att tjäna pengar på deras kunskaper och intressen, och de som jobbar motsvarande heltid tjänar ofta över medianlönen i Sverige. Dessutom bygger de meriter som gör de attraktiva för framtida jobb inom IT-sektorn.

”Under de kommande 20 åren förväntas arbetskraften växa med 800 miljoner människor, samtidigt som AI och robotar kommer att ersätta miljoner jobb. Därför måste vi skapa nya och hållbara jobb - och jag vill vara en del av det! För mig handlar det om att skapa pre-conditions och bygga strukturer för alla att möta lika villkor på arbetsmarknaden. "
- Tahero Nori
Läs mer hos UNDP
Tahero Nori framför UNDP-utställning.Globala Målen för hållbar utveckling logotyp.

Stolt samarbetspartner till

Telia
Microsoft
Kjell & Company
MediaMarkt
Tele2
ip only
ALSO
A3

TEAM

Möt teamet på huvudkontoret

Tahero Nori

Founder & CEO

Samira Nori

Founder & Head of New Business

Erik Zhang

Co - CEO

Mohammad Al-gammal

CFO

Christoffer Jansson

Head of Product

Metin Asqari

CTO
📬 Prenumerera på vårt nyhetsbrev och läs
våra nya guider först!
Tack!
Något gick snett! Testa igen.