LG TV Support

Ansluter inte din LG TV till ditt WiFi, eller behöver du hjälp att installera den? Vi på TechBuddy hjälper gärna till med allt runt LG TV - från problem till utbildning!

Vi på TechBuddy hjälper gärna dig med en LG TV när du stöter på problem. Om du har en ny TV kan vi självklart installera den åt dig, eller varför inte ge en pedagogisk genomgång så du förstår alla funktioner. Andra saker vi kan hjälpa dig med är:
       Ansluta TV:n till internet
       Fabriksåterställning
       Uppdatera programvara
       Ge generell support på TV:n
       Uppdatera programvara
       Felsöka din LG TV

BOKA EN BUDDY!

Vanliga problem med LG TV

Ett av de största och vanligaste problemen vi stöter på hos kunder med LG TV är att TV:n inte ansluter till internet eller WiFi. Detta problemområde är våra Buddies experter på, och vi hjälper dig gärna felsöka din TV för att komma fram till lösningenAndra problem som är vanliga är att olika Smart TV appar inte fungerar korrekt eller buffrar länge. Även detta kan vi felsöka och se om det ligger något i hur internetuppkopplingen ser ut.För att du ska känna dig införstådd i vad våra TechBuddies gör förklarar vi självklart vad det är vi gör och hur du gör det i framtiden. Boka din personliga support, TechBuddy, här!