Ikon TV-montering på fot

Support på LG TV

Ansluter inte din LG TV till ditt WiFi, eller behöver du hjälp att installera den? Vi på TechBuddy hjälper gärna till med allt runt din LG TV - från problem till utbildning!

Grön Checkmark
60 000+ uppdrag utförda
Grön Checkmark
Våra kunder ger oss 4.8 av 5
Grön Checkmark
Hundratals kunniga tekniker

TechBuddy hjälper gärna dig med din LG TV när du stöter på problem. Om du har en ny TV kan vi självklart installera den åt dig, eller varför inte ge en pedagogisk genomgång så du förstår alla funktioner. Våra vanligaste uppdrag kopplade till LG TV är:

 • Grön Checkmark
  Ansluta LG Smart TV till internet
 • Grön Checkmark
  Göra en fabriksåterställning
 • Grön Checkmark
  Generell support
 • Grön Checkmark
  Koppla in Digitalbox i LG TV:n
 • Grön Checkmark
  Kanalsökning
Hej! 👋 Visste du att du kan videochatta med en tekniker direkt? Starta chatt nu 💬

Vanliga problem med LG TV

Ett av de största och vanligaste problemen vi stöter på hos kunder med LG TV är att TV:n inte ansluter till internet eller WiFi. Detta problemområde är våra tekniker experter på, och vi hjälper dig gärna felsöka din TV för att komma fram till lösningenAndra problem som är vanliga är att olika Smart TV appar inte fungerar korrekt eller buffrar länge. Även detta kan vi felsöka och se om det ligger något i hur internetuppkopplingen ser ut. För att du ska känna dig införstådd i vad våra TechBuddies gör förklarar vi självklart vad det är vi gör och hur du gör det i framtiden. Boka din personliga support på knappen nedan!

Frågor eller funderingar? ☎️

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.