Apple Support
från TechBuddy

Vi på TechBuddy kan ge dig support på Mac, iPhone, Apple TV, ja, listan görs lång avApples olika produkter. Våra Apple experter ger dig proffsig service var problemen uppstår - i ditt hem.

Apples produkter är ett måste i mångas liv, oavsett om det handlar om att ringa en släkting med sin iPhone, läsa nyheterna på sin iPad eller titta på favoritserien via Apple TV. Oftast fungerar de bra och arbetar bra ihop, men som med allt annat kan de börja strula. Ta därför hjälp av TechBuddy för att till exempel:

       Sätta upp iCloud lagring
       Installera Apple TV
       Uppdatera programvara
       Installation och genomgång av enheter, såsom iPhone eller Mac
       Lösa problem med ditt Apple ID
       Komma igång med HomeKit
       Konfigurering av mail till iPad

BOKA EN BUDDY

Vanliga problem med Apple produkter

Problemen med Apple varierar beroende på vilken produkt vi talar om. Ofta har kunder problem med Apple ID - de kommer inte ihåg lösenord, har inte tillgång till mailen eller kommer inte in på sitt konto. Många vill även ha hjälp med att konfigurera mail på sin MacBook. Installera Apple TV eller en Apple TV som inte ansluter till internet är också vanliga uppdrag.Det kan kännas som en djungel att konfigurera alla Apples produkter och få allting att flyta på som smort i de olika enheterna. Där vill vi på TechBuddy vara en hjälpande hand som guidar och utbildar kunden.

Behöver du vår hjälp?

BOKA EN BUDDY