September 17, 2019
Tips & Tricks

Dör mobilen snabbt i kylan? 3 tips för att förhindra död telefon

När det är kallt ute är det lätt hänt att telefonen dör snabbt. Det beror helt enkelt på att din mobiltelefon består av litium-jonbatterier som inte är gjorda för att tåla kyla. Apple t.ex. rekommenderar sina användare att använda sin iPhone mellan 0 till 35 grader, och vi alla vet ju att detta inte riktigt är verkligheten i Sverige...

Så, för att undvika att din mobil dör helt och hållet nu när vi lever i den kallaste perioden på länge har vi på TechBuddy tre snabba tips till dig:

1. Ha telefonen nära kroppen. Värmen från koppen hjälper telefonen att inte bli fullt så kall som den blir om du har den i väskan. Ha den gärna i byxfickan, då kommer batteriet definitivt hålla längre.

2. Använd ditt headset så mycket det går. Du kan göra många saker med ditt headset: så som att byta musik, pausa, ringa och mer ändå. Det här gör att du inte behöver ta upp telefonen och då förhindra att den blir kall.

3. Gör du det ovan men tycker inte att det är säkert nog? Införskaffa en powerbank för nödsituationer. Dör telefonen kan du alltid ladda upp den snabbt.

Behöver du hjälp med din telefon eller något annat hemma? Boka en TechBuddy här så hjälper vi dig.

Taggar

Dela inlägget

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa nya blogginlägg, nyheter eller tips.

Tack!
Något gick snett. Testa igen!