Ljudsystem

Att ha ett ljudsystem uppsatt hemma är magiskt. Vi kan hjälpa dig installera ett högtalarsystem, eller behöver du kanske support på befintliga högtalare? Vi på TechBuddy hjälper mer än gärna till.

40 000+ uppdrag utförda
Vår kunder ger oss 4.8 av 5
Hundratals kunniga tekniker

Våra Buddies har stor erfarenhet av olika typer av ljudsystem, oavsett märke. Sonos, Bose? Vi är proffs på det. Våra vanligaste ljudsystemrelaterade uppdrag är:

  • Koppla ljudsystem till TV
  • Personlig rådgivning vid köp av ny produkt
  • Support på ljudsystem som inte fungerar
  • Installation av nya högtalare och ljudsystem
Vilket ljudsystem ska jag välja?

Ett kort svar på den frågan är: Det beror helt och hållet på vad du vill använda det till. Ett ljudsystem kan ju vara ett nätverk av Sonos-högtalare som täcker hela villan på 300 m2. Detta system har ju ett helt annat syfte än ett surroundsystem du kopplar ihop med TV:n. Så det första du måste fundera på är vad du vill använda det till; musik, film eller instrument kanske? Utbudet av högtalare är en djungel och det kan vara svårt att lotsa sig fram om man inte har koll. Här gäller samma sak som när du ska köpa en ny TV: ha koll på dina personliga behov och sätt ett maxpris. Det gör det enklare för dig att komma hem med något du känner dig nöjd med. Är du fortfarande osäker och vill ha stöd när du ska hitta rätt system för dig och dina behov? Boka en TechBuddy som är expert på allt som heter Ljud.

Surroundljud till TV

Vill du verkligen maxa dina filmkvällar hemma? Har du köpt ny TV men tycker inte riktigt att ljudet matchar med bilden? Då finns det många system du kan köpa till för att skapa en äkta biokänsla. För att få till den på riktigt bör du satsa på ett surroundsystem. Ett 5.1 system betyder att du har 5 högtalare och 1 baslåda. Det brukar räcka ganska bra för ett normalstort vardagsrum.Ta hjälp av en guide på nätet när du sätter upp alla högtalarna, eller ta hjälp av en TechBuddy som kan visa dig hur du ska placera dem för att uppnå bästa effekt.

Läs vidare om ljudsystem: