Möt Siavash - TechBuddys CSO!

Möt Siavash, TechBuddys Chief Strategy Officer! Siavash har jobbat på TechBuddy i lite mer än ett år. Tre månader innan han började var han på ett retreat i Grekland anordnat av en tidigare arbetsgivare och vän, där han blev rumskompis med en annan gäst, Tahero Nori - VD på TechBuddy.

“Efter några dagar berättade han om TechBuddy. Jag tyckte att det var en klockren affärsmodell och hade en massa idéer - strax därefter erbjöd Tahero mig möjligheten att komma över till TechBuddy och driva igenom dessa idéer.”

Siavash med Tahero Nori, VD på TechBuddy.

I sin roll som CSO identifierar Siavash möjligheter i marknaden, framtiden och alternativa arbetssätt för att ständigt utvecklas till det bättre. Mycket utav hans jobb handlar om att prioritera olika möjligheter som kommer företagets väg. Det blir mycket möten - interna möten i form avworkshops för att sätta igång ett projekt, lösa ett specifikt problem, eller samordna mellan olika internationella team eller externa möten för att utforska eller utveckla nya möjligheter i form av partnerskap och samarbeten. Dessutom är han ett övergripande ansvar för verksamheten i Sverige. 

Att driva igenom TechBuddys viktigaste frågor - att förbättra livet för de som jobbar inom gigekonomin, motverka digitalt utanförskap, och bidra till en mer hållbar konsumtion inom konsumentelektronik - är stora delar av Siavash vardagliga arbete. En vanlig dag på jobbet? “Det känns det svårt att tänka tillbaka på en ”vanlig dag”, då det ständigt uppstår oväntade saker att ta tag i. Det är inte så vanligt med vanliga dagar hos oss!” 

Vilka tre grejer han inte klarar sig utan? Frukost, lunch och sin todo-lista. “Jag hade nämnt kaffe, men den känns så given.”

Det roligaste med att jobba på TechBuddy enligt Siavash är att det alltid händer mycket.

“Möjligheterna är oändliga, och det tar sällan lång tid att gå från idé till handling. Att se effekterna av olika initiativ, partnerskap, och beslut är bland det roligaste med att jobba på TechBuddy. Vi har en långsiktig roadmap som är riktigt spännande, och skrämmande. Det råder ingen brist på vare sig ambition eller mod när vi formulerar våra drömmar för TechBuddy. Samtidigt har vi definitivt våra utmaningar också, men det är ofta en del av charmen. Det är ett konstant lärande. Sedan tycker jag om att vara med på en resa, och det är ett sant äventyr att jobba här.”

"My why is to bring out and share the best of our potential, so that we continuously improve people’s everyday lives. - Siavash Habibi

Taggar

No items found.

Dela inlägget

Liknande inlägg

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa nya blogginlägg, nyheter eller tips.

Tack!
Något gick snett. Testa igen!