Möt Siavash - TechBuddys CSO!

TechBuddy

November 26, 2019

Möt Siavash, TechBuddys Chief Strategy Officer! Siavash har jobbat pÄ TechBuddy i lite mer Àn ett Är. Tre mÄnader innan han började var han pÄ ett retreat i Grekland anordnat av en tidigare arbetsgivare och vÀn, dÀr han blev rumskompis med en annan gÀst, Tahero Nori - VD pÄ TechBuddy.

“Efter nĂ„gra dagar berĂ€ttade han om TechBuddy. Jag tyckte att det var en klockren affĂ€rsmodell och hade en massa idĂ©er - strax dĂ€refter erbjöd Tahero mig möjligheten att komma över till TechBuddy och driva igenom dessa idĂ©er.”

Siavash med Tahero Nori, VD pÄ TechBuddy.

I sin roll som CSO identifierar Siavash möjligheter i marknaden, framtiden och alternativa arbetssÀtt för att stÀndigt utvecklas till det bÀttre. Mycket utav hans jobb handlar om att prioritera olika möjligheter som kommer företagets vÀg. Det blir mycket möten - interna möten i form avworkshops för att sÀtta igÄng ett projekt, lösa ett specifikt problem, eller samordna mellan olika internationella team eller externa möten för att utforska eller utveckla nya möjligheter i form av partnerskap och samarbeten. Dessutom Àr han ett övergripande ansvar för verksamheten i Sverige. 

Att driva igenom TechBuddys viktigaste frĂ„gor - att förbĂ€ttra livet för de som jobbar inom gigekonomin, motverka digitalt utanförskap, och bidra till en mer hĂ„llbar konsumtion inom konsumentelektronik - Ă€r stora delar av Siavash vardagliga arbete. En vanlig dag pĂ„ jobbet? “Det kĂ€nns det svĂ„rt att tĂ€nka tillbaka pĂ„ en ”vanlig dag”, dĂ„ det stĂ€ndigt uppstĂ„r ovĂ€ntade saker att ta tag i. Det Ă€r inte sĂ„ vanligt med vanliga dagar hos oss!” 

Vilka tre grejer han inte klarar sig utan? Frukost, lunch och sin todo-lista. “Jag hade nĂ€mnt kaffe, men den kĂ€nns sĂ„ given.”

Det roligaste med att jobba pÄ TechBuddy enligt Siavash Àr att det alltid hÀnder mycket.

“Möjligheterna Ă€r oĂ€ndliga, och det tar sĂ€llan lĂ„ng tid att gĂ„ frĂ„n idĂ© till handling. Att se effekterna av olika initiativ, partnerskap, och beslut Ă€r bland det roligaste med att jobba pĂ„ TechBuddy. Vi har en lĂ„ngsiktig roadmap som Ă€r riktigt spĂ€nnande, och skrĂ€mmande. Det rĂ„der ingen brist pĂ„ vare sig ambition eller mod nĂ€r vi formulerar vĂ„ra drömmar för TechBuddy. Samtidigt har vi definitivt vĂ„ra utmaningar ocksĂ„, men det Ă€r ofta en del av charmen. Det Ă€r ett konstant lĂ€rande. Sedan tycker jag om att vara med pĂ„ en resa, och det Ă€r ett sant Ă€ventyr att jobba hĂ€r.”

"My why is to bring out and share the best of our potential, so that we continuously improve people’s everyday lives. - Siavash Habibi
boka en buddy