Bästa prylarna för hemmakontoret 2021

March 26, 2021
Kvinna som jobbar hemifrån

Nu när vi befinner oss på startgropen för ett skifte var distansarbete och jobba hemifrån blir det nya normala, är det viktigt att utrusta ditt hemmakontor med rätt prylar för att underlätta arbetet.

Glöm "köksbordet är mitt skrivbord!", dåliga hörlurar och ett halvbra WiFi, och ta ditt hemmakontor till en ny nivå med TechBuddys lista över bästa prylarna för hemmakontor 2021 - från enkel utrustning som ökar din produktivitet till geniala prylar som väcker inspiration.

Prylarna för hemmakontoret som alla behöver


Bäst pryl för videosamtal

Poly Studio P15 Personal Video Bar


Poly Studio P15 använder en ny nivå av brusreduceringsteknik för att kunna blockera oönskat bakgrundsljud, så att mikrofonen bara snappar upp din röst. På så sätt slipper dina kollegor höra hundar som skäller eller barn som skriker i bakgrunden.

Du skapar ditt egna "acoustic fence" och anger det område där du vill att mikrofonen ska ta upp ljud. Allt utanför "stängslet" stängs av automatiskt. Dessutom känner Poly Studios patenterade NoiseBlock AI-teknik igen ljud som inte är nödvändiga, till exempel ett prasslande papper, och tar bort dem. Bortsett från det otroliga ljudet kommer 4K-kameran med en lucka att fälla ner för ökad integritet och kvaliteten på högtalaren är fantastisk.

Det är den typen av prylar som gör dig upphetsad över potentialen i fjärrarbetsteknik. Och det är enkelt att ställa in - med bara en enkel USB-kontakt.


Bäst pryl för ergonomisk hållning

Flytta stående skrivbord

Inget gör väl övergången till det nya sättet att arbeta så tydligt som att fler börjat köpa högkvalitativa, stående skrivbord. Fördelarna med dessa skrivbord har varit kända under en längre tid, och för dig som vill bygga upp ett riktigt hemmakontor är ett stående skrivbord definitivt en värd investering.

Det bästa skrivbordet på marknaden just nu är skrivbordet Flytta. Dubbla motorer justerar skrivbordets höjd med en snabb, jämn rörelse, som styrs med en liten kontrollpanel på framsidan av skrivbordet. Flytta kan byta mellan fyra förinställda höjder för optimal komfort och ergonomi.

Lyftkapacitet är upp till 120 kg vikt, perfekt för även de tyngsta datorerna. Pricken över i:et är att skrivbordet är riktigt stilrent. Svensk minimalism när den är som bäst!


Bäst pryl för säkerhet

Google Titans säkerhetsnyckel

När vi jobbar hemma är nätverkssäkerhet viktigare än någonsin. Googles Titan Security Key-paket består av två enheter som lägger till en extra säkerhetsnivå för dina konton, vilket skyddar både dig, användaren och ditt företag.

De två enheterna är en tunn USB-nyckel och en Bluetooth-driven fob, som innehåller en kryptografisk kod som skyddar dig från lösenordsstöld och phishing. Det betyder att även om någon lyckas knäcka dina lösenord kommer de inte få åtkomst till dina konton eller e-postmeddelanden utan att ha nyckeln.

Även om det kanske inte är den mest spännande prylen där ute är det ett viktigt verktyg för att säkerställa din egna och företagets säkerhet.


Bäst pryl för produktivitet

TimeFlip 2

TimeFlip 2 är en Pomodoro-timer som ser lite ut som en 12-sidig tärning och är perfekt för dig som behöver lite extra fokus och flöde i sin arbetsdag.

Timern delar upp din arbetstid i korta sessioner där du jobbar fokuserat en tid och sedan tar en rast. Det är en metod som visat sig leda till färre distraktioner och en högre produktivitetsnivå.

TimeFlip 2 är enkel, prisvärd och anpassad för hemmakontoret. Dessutom finns det även en integrerad app som hjälper dig att analysera och optimera din prestanda med hjälp av data.

Bäst pryl för "old-school"-inspiration

Rocketbook

Den här prylen är för dem som gillar att ha lite old-school känsla på sina prylar. Rocketbook är en återanvändbar whiteboard-liknande yta som du kan skriva på när inspirationen slår till.

Du kan sedan enkelt ladda upp dessa anteckningar, skisser och geniala idéer till den digitala världen: ta bara en bild av sidan via Rocketbook-appen så laddas den upp automatisk till antingen Google Drive, Dropbox, Evernote eller andra program.

Det är en av få prylar där ute som effektivt bygger bron mellan charmen hos något så traditionellt som att skriva för hand- vilket har visat sig förenkla lärande - och teknisk innovation.

Bäst pryl för anslutning

Google Nest Mesh WiFi


För dem som gör en mer eller mindre permanent övergång till hemmakontoret är en uppgradering av ens internetanslutning viktigt. Snabbare hastigheter och en säkrare signal är viktigare än någonsin - att förlora WiFi-signalen under det viktiga Zoom-mötet eller i exakt det ögonblick när inspirationen slår till är inte ett alternativ när du jobbar hemifrån.

Låt oss introducera det trådlösa WiFi-systemet - mesh-nätverk. Med en rad noder som är strategiskt placerade runt hemmet kan mesh-WiFi intelligent dirigera din anslutning, beroende på var du är i hemmet, för att få optimal signalhastighet och täckning.

Google Nest WiFi är ett av de bästa nest-WiFi-systemen på marknaden, med supersnabba topphastigheter och ett signalskydd på upp till 408 m², allt till ett överkomligt pris. Den har också en otroligt enkel set-up - du kan få igång det på tio minuter eller ta hjälp av en Buddy. Dessutom fungerar varje nod som en smart högtalare, med Google Assistant-integration som standard.

Bäst pryl för att stänga ute distraktioner

Sony WF-1000XM3 Wireless Earbuds

En av de största nackdelarna med att arbeta hemifrån är att vi lätt blir distraherade. För dem som behöver stänga ute buller och andra distraherande ljud är brusreducerande earbuds bästa vägen att gå.

Och de blir faktiskt inte mycket bättre än Sonys senaste produkt. Det finns bara en handfull riktigt bra trådlösa öronproppar som erbjuder aktiv brusreducering på marknaden, och dessa tar tekniken till en ny nivå och är riktigt sköna att ha i örat.

Små inbyggda mikrofoner tar upp omgivande ljud och skapar sedan ett invert ljud för att stänga ute det yttre ljudet. Det är en relativt ny teknik som förbättras hela tiden, och Sonys True Wireless Earbuds är ett stort steg framåt.

De erbjuder utmärkt funktionalitet - lägg bara fingret över öronsnäckan för att sänka volymen och släppa in omgivande ljud på ett ögonblick.

Bäst pryl för att skapa härlig atmosfär

Philips Hue White and Color Ambiance

Det är mycket viktigt att belysningen i ditt hemmakontor är rätt. Det är inte bara viktigt för dina ögons hälsa och din koncentration att ha bra ljus på arbetsplatsen, men det kan också påverka hur du närmar dig ditt arbete. Att skapa en distinkt motsats till de andra rummen i ditt hem kan hjälpa dig att få ett produktivt hemmakontor.

När det gäller smart belysning och smarta lamport är Philips Hue White and Color Ambiance den bästa på marknaden. Med 16 miljoner olika färger att välja mellan kan du ändra utseendet och atmosfären i ditt hemmakontor på ett ögonblick. Spara dina favoritinställningar och förprogrammera dem så att de kan ändras vid viss tid under dagen - börja med kallvitt på morgonen och återaktivera på eftermiddagen med till exempel ljusvitt dagsljus. Du kan till och med ansluta Hue-smartlampan till din Google-kalender och vrida ljuset till en viss färg så att de du bor med vet när du är upptagen.

Naturligtvis styrs det hela via integrerade röstkommandon, så att du kan justera din utan att behöva lyfta ett finger.

Behöver du hjälp med att sätta upp ditt optimala hemmakontor? Kontakta TechBuddy idag!

Dela inlägget

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa nya blogginlägg, nyheter eller tips.

Tack!
Något gick snett. Testa igen!