Laptop i rosa färg.

Datorer och tillbehör

Vi på TechBuddy hjälper dig med det mesta gällande datorer och tillbehör, oavsett märke, på en tid och plats som passar dig. Upplever du problem med din dator, eller behöver du kanske hjälp att installera den? Krångel med datorn är inte roligt och vi vill göra allt vi kan för att du ska slippa uppleva det.

Tack! 
Tryck på knappen nedan för att ladda ner guiden (PDF).
Ladda ner guide
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Grön Checkmark
40 000+ uppdrag utförda
Grön Checkmark
Vår kunder ger oss 4.8 av 5
Grön Checkmark
Hundratals kunniga tekniker

Våra Buddies har stor erfarenhet av datorer och är proffs på hårdvara, mjukvara och andra dator-tillbehör, oavsett om du har en Mac eller PC-dator. Våra vanligaste datorrelaterade uppdrag är:

 • Grön Checkmark
  Uppdatera mjukvara
 • Grön Checkmark
  Göra backup på värdefulla filer i din dator
 • Grön Checkmark
  Installation och genomgång av nyinköpt dator
 • Grön Checkmark
  Koppla ihop din dator och skrivare trådlöst
 • Grön Checkmark
  Installera skrivare
Långsam dator

Många har säkert varit bekanta med att ens dator är blixtsnabb när man precis har köpt den och sedan gradvis blivit långsammare med åren tills man tappar tålamodet när internet ska ladda. Då finns det några olika sätt att gå tillväga för att lösa just detta.

Anledningen till att man vill stänga ner program eller avinstallera program är för att öka datorns prestanda då program tar plats i arbetsminnet. De ska ta plats men arbetsminnet har en gräns på hur mycket som kan vara aktivt samtidigt. Överstiger man den gränsen måste arbetsminnet få hjälp av hårddisken, vilket gör att datorn blir långsammare.

Dålig batteritid på datorn

Den generella lösningen för att förlänga batteritiden är att sätta igång energisparläget på datorn och sänka ljusstyrkan något. Anledningen till det är att datorn klarar sig med minimal prestanda för att t.ex arbeta i Word eller lyssna på musik. Skärmen tar väldigt mycket batteri vid full ljusstyrka och därför kan det vara en bra idé att sänka den något för att förlänga batteritiden.

Datorn stänger av sig

Att datorn stänger av sig helt plötsligt kan vara väldigt allvarliga fel. Samma sak om du har en dator som inte startar. Om detta händer är det högst rekommenderad att du sparar alla dina viktiga filer på ett USB minne och skickar sedan tillbaka datorn till din återförsäljare om din försäkring eller garanti fortfarande gäller. Det är svårt att säga generellt vad det beror på. Det bästa är att lämna in den eller boka en TechBuddy för att få professionell rådgivning kring vad det kan vara som orsakar problemet.

Köpa en ny dator

Funderar du på att köpa en ny dator? Syftet med att köpa en ny dator kan vara att man vill uppgradera sig. Man kanske vill ha mer lagring, bättre prestanda eller portabilitet. Det finns alltid en dator för dig. Dock finns det otroligt många olika typer av datorer i olika prisklasser. För att vara säker på att du får en dator till ett rimligt pris utifrån vad du efterfrågar är det viktigt att du vet vad just du kräver av din nya dator. Känns det som en djungel är du alltid välkommen att vända dig till oss på TechBuddy.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually.

Ladda ner idag

hej hej

Just double-click and easily create content.

 1. jifdöä

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

 • jifksöj
 • njfdskmö
 • bjnkmösd,ä
 • bjnkmö
How to customize formatting for each rich text
Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Läs vidare om ljudsystem: