Laptop i rosa färg.

Support Lenovo

Vi på TechBuddy ger teknisk support på Lenovo-produkter, till exempel laptops, stationära datorer och surfplattor. Vi installerar, ansluter till internet och löser vanliga problem med Lenovo-produkter. Har du till exempel köpt en ny Lenovo-dator och behöver hjälp med installationen? TechBuddy tar hand om det.

Grön Checkmark
100 000+ uppdrag utförda
Grön Checkmark
Våra kunder ger oss 4.8 av 5
Grön Checkmark
Hundratals kunniga tekniker

TechBuddy ger oberoende tekniksupport i hela landet, och vi hjälper dig på en tid och plats som passar dig. Våra vanligaste supportuppdrag relaterat till Lenovo-produkter är:

 • Grön Checkmark
  Installera Lenovo-laptop
 • Grön Checkmark
  Ansluta Lenovo-dator till nätverk
 • Grön Checkmark
  Felsöka surfplatta från Lenovo
 • Grön Checkmark
  Problem med Lenovo-dator

Installera Lenovo-dator

Något av de vanligaste problemen vi på TechBuddy stöter på när det gäller TV-apparater från Sony är att internetuppkopplingen försvinner. Detta åtgärdas genom att flytta routrar, ändra i DNS Server inställningar samt göra en fabriksåterställning. Många känner sig även osäkra på hur de gör en kanalsökning på sin Sony TV och hur de sedan sorterar kanalerna. Våra tekniker är pedagogiska och går igenom alla steg tillsammans med dig, så att du i framtiden kan känna dig trygg i att försöka själv!

Support på Lenovo-surfplatta

Vi på TechBuddy ger dig support på din Lenovo-surfplatta. Det kan till exempel handla om att den plötsligt hänger sig, inte fungerar eller har helt svart skärm. I dessa fall felsöker våra tekniker först för att hitta problemet för att sedan lösa det.

Vanliga problem med Lenovo

Något av de vanligaste problemen vi på TechBuddy stöter på när det gäller Lenovo är att ens Lenovo-dator inte startar. Det första du bör kontrollera är ifall datorn är laddad - sätt i laddaren i uttaget och testa. Kontrollera annars att laddaren int glappar eller på något annat sätt är skadad. Det är enkelt att ta fel kabel, som kanske har fel volt eller polaritet, eller använda en trasig strömadapter.

Lenovo support telefon

Självklart erbjuder vi på TechBuddy support på Lenovo via telefon. En tekniker ringer då upp dig på din telefon och ger dig vägledning och råd. Tillsammans kan ni lösa problem såsom tappad anslutning till nätverket, Lenovo-surfplatta som inte fungerar eller installation av Lenovo-dator. Boka distanssupport här eller ring vår kundtjänst på 010 17 77 307 så hjälper dig lägga upp bokningen.

Frågor eller funderingar? ☎️

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.