TechBuddy är en svensk startup som vill förändra elektronikbranschen. Vi erbjuder våra kunder oberoende teknisk support i hemmet, när elektroniken krånglar, vid installationer och inköp. Vi finns för att göra teknik roligt och enkelt, inte bara genom support utan också genom att inspirera och vägleda kunden.

Vårt långsiktiga mål är att kravmärka konsumentelektronik för att säkerställa att produkterna är innovativa, miljövänliga och fria från barnarbete. Vi vill vara filtret mellan tillverkare och konsument för att kunden ska känna sig trygg med sina teknikköp.

 

TechBuddy bygger på delningsekonomi. Våra frilansande TechBuddies får jobba med att inspirera och guida människor inom ett område de brinner för och dessutom på deras egna villkor. Genom professionell service och gedigen kunskap hjälper vi dig att få ut maximalt av teknologin som finns på marknaden.

Genom vårt arbete bidrar TechBuddy till att förverkliga tre av FN:s globala mål för hållbar utveckling; nummer 8 - anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt, nummer 12 - hållbar konsumtion och produktion och nummer 13 - bekämpa klimatförändringarna.

Team.jpg