TechBuddy grundades i Stockholm 2016, med målet att göra elektronikbranschen mer hållbar. De senaste decenniernas explosionsartade tekniska utveckling har gjort elektronikbranschen extremt konkurrensutsatt och pressat priserna till förmån för konsumenterna men få känner till elektronikkonsumtionens baksidor med inhumana arbetsförhållanden och enorma miljöpåverkan. Det vill vi förändra.

Genom ökad medvetenhet vill vi ge konsumenterna makten att ställa krav på producenterna att erbjuda innovativa och hållbara produkter tillverkade under schyssta arbetsförhållanden. Idag erbjuder TechBuddy personlig teknikhjälp där den verkligen behövs - hemma hos kunden - oavsett produkt eller leverantör. Allt för att göra teknik rolig, hållbar och tillgänglig för alla.  

 

TechBuddy bygger på delningsekonomi. Våra frilansande TechBuddies får jobba med att inspirera och guida människor inom ett område de brinner för och dessutom på deras egna villkor. Genom professionell service och gedigen kunskap hjälper vi dig att få ut maximalt av teknologin som finns på marknaden.

Genom vårt arbete bidrar TechBuddy till att förverkliga tre av FN:s globala mål för hållbar utveckling; nummer 8 - anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt, nummer 12 - hållbar konsumtion och produktion och nummer 13 - bekämpa klimatförändringarna.

IMG_2042.JPG