Apple TV-support

Idag har många en Apple TV hemma för att se på serier, YouTube eller för att koppla datorns skärm till TV:n. Att den ska fungera är ett måste. TechBuddy ger dig support på din Apple TV när du har problem. Vi kan även självklart installera din Apple TV åt dig.

Grön Checkmark
100 000+ uppdrag utförda
Grön Checkmark
Våra kunder ger oss 4.8 av 5
Grön Checkmark
Hundratals kunniga tekniker

Vi på TechBuddy ger dig gärna support på din Apple TV - vi kan hjälpa dig med allt från installation, felsökning till genomgång och nedladdning av appar. De vanligaste uppdragen vi får in relaterat till Apple TV är:

 • Grön Checkmark
  Installera Apple TV
 • Grön Checkmark
  Koppla Apple TV till nätverk
 • Grön Checkmark
  Felsökning
 • Grön Checkmark
  Hjälpa dig med Airplay, så du kan koppla din Mac till din Apple TV
 • Grön Checkmark
  Genomgång av funktioner
BOKA HÄR
Hej! 👋 Visste du att du kan videochatta med en tekniker direkt? Starta chatt nu 💬

Vanliga problem med Apple TV

Det absolut vanligaste våra Buddies möter är att kunder vill ha hjälpa att installera och ställa in sin Apple TV. Då kan de också gå igenom den och vägleda dig i hur du använder dig av den på bäst sätt. Ett vanligt problem är att kunders nätverk inte kopplas till Apple TV:n. Detta kan vi åtgärda genom att göra en felsökning för att se var problemet ligger. Då kan vi också leta efter mjukvaruuppdateringar så att din Apple TV är fullt uppdaterad. Behöver du vår hjälp?

Vad är skillnaden mellan en Apple TV och en Chromecast?

Apple TV och Chromecast - vad är skillnaden?

Skillnaden mellan en Chromecast och Apple TV är hyfsat stor. Det finns med funktionalitet i en Apple TV än i en Chromecast. En chromecasts enda uppgift är i princip att spegla din telefon eller dators skärm på TV:n. Apple TV:n har däremot ett eget gränssnitt var du kan ladda ner appar, likt som du gör till din iPhone. Det är även viktigt att komma ihåg att en Apple TV fungerar bäst med Apples andra produkter.

Frågor eller funderingar? ☎️

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.