Möt Astrit och få en inblick i arbetet som TechBuddy

Astrit, 25 år, jobbar som Teamleader i Region Väst.

Astrit, 25 år, jobbar som Teamleader i Region Väst.

I stora drag går jobbet som TechBuddy ut på att hjälpa människor med sin strulande teknik. Dock handlar det om så mycket mer än så. Varje dag träffar du personer med olika livshistorier som du får dela erfarenheter med. Samtidigt är du en del av ett stort community med människor från hela Sverige, människor som du annars antagligen inte hade fått möjligheten att träffa. Jag har pratat lite närmare med en av våra TechBuddies, Astrit, om hans varför.

Hej Astrit! Snabbt, vem är du och vad gör du på TechBuddy?
Astrit heter jag och är 25 år gammal, jobbar som Teamleader West på TechBuddy. Mina arbetsuppgifter är att ta hand om alla Buddies i min region och ge dem de verktyg de behöver för att klara uppgifterna under deras uppdrag. Min tjänst utgör mer än bara jobb då jag även är med och utvecklar dom på ett personligt plan.

Hur kom du i kontakt med TechBuddy från första början?
TechBuddy annonserade ut att de sökte en teknisk guru, jag tyckte annonsen passade in på mig då jag står i centrum av tekniken i min familj och är en go-to guy när de gäller teknik i min umgängeskrets. Att även kunna vara med och förändra arbetsmarknaden och samtidigt få hjälpa människor som befinner sig i utanförskap på ett eller annat sätt kändes viktigt och som en klockren matchning för mig, så jag skickade in min ansökan. Och här är jag idag!

After work på huvudkontoret efter en utbildningsdag.

After work på huvudkontoret efter en utbildningsdag.

Därför ser jag att jobb i framtiden är lättillgängligt, fritt och varierat.

Vad är viktigt för dig när du väljer arbete?
Kollegor är självklart alltid viktigt. Vilka man spenderar sina dagar med och har i sitt team är ju något som påverkar arbetssituationen väldigt mycket. Sedan att det finns utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Det gör att man känner att hårt jobb pays off. Det tycker jag verkligen att TechBuddy har erbjudit mig. Den ständiga och snabba utveckling som sker i bolaget innebär att nya möjligheter hela tiden öppnas och att det finns stora personliga utvecklingsmöjligheter för mig. Så det är superkul!

Om du ser till framtidens arbetsmarknad då, hur skulle du vilja att den såg ut?
För mig är det viktigt att känna variation i sitt arbete, ingen person vill väl jobba med samma sak dag in och dag ut? Därför ser jag att jobb i framtiden är lättillgängligt, fritt och varierat. Lite som TechBuddy-appen, att man själv plockar de olika typer av uppdrag som finns tillgängliga för en i sin valda region.


Bor du i Göteborgsområdet kanske det är just Astrit som kommer hem och hjälper dig. Är du istället sugen på att haka på TechBuddy-gänget och bli en del av Astrit team är du varmt välkommen att skicka in din ansökan här. Vi letar alltid efter nya stjärnor!