Julklappstips #1

TILL DEN SOM REDAN HAR ALLT

Det kan vara svårt att köpa julklappar till en del personer - de har ju redan allt? Nu slipper du fundera mer över vad du kan ge till de personer som du känner såhär med. På TechBuddy har vi tre grymma julklappstips som vi tror de flesta skulle bli glada för!

Telefonskal: InkCase oaxis

Oaxis InkCase

Ett InkCase från Oaxis är ett skal som passar till iPhone 6, iPhone 7 (kommer snart) och Huawei P8. Men det är inte ett vanligt telefonskal. Nej, med det här skalet får du en till skärm till din telefon. Skalet ansluter med din telefon via Bluetooth och ger dig möjligheten att använda skärmen utan att ens öppna upp telefonens egna skärm. Skalet är speciellt framtaget för att ge dig den en bra läsupplevelse vilket gör att det är perfekt att läsa e-böcker på. Man kan även välja bilder som ska synas på skärmen, och du kan också redigera dom direkt i skalet. Utöver dessa två funktioner kan du också ställa in att skärmen på ditt InkCase ska visa olika notiser och aktiviteter för dagen. Gör dina egna att göra-listor, eller visa alla möten du ska på under dagen. Din fysiska aktivitet kan också mätas och visas på skärmen för att hålla extra bra koll på att du rör dig tillräckligt. 

Ett sådant här mobilskal är något utöver det vanliga och även en person som redan har allt skulle nog bli glad och lite extra imponerad över ett sånt här! För att köpa det går du in här.

Powerbank: Linearflux

Linearflux

När man har alla tänkbara saker, telefoner, kameror, högtalare, hörlurar är det ju viktigt att alltid kunna ladda dem om batteriet skulle ta slut (som det såklart gör förr eller senare). Vad är då bättre än en Powerbank till personen som redan har allt? Linearflux har en powerbank som inte är mycket större än ett kreditkort och heter inte helt opassande LithiumCard. Det laddar upp telefonen snabbt och köper du Pro-modellen kan du även med en egen USB-kabel ladda upp vilka prylar som helst. Den här powerbanken laddar upp alla apparater 3 gånger så snabbt som en vanlig iPhone-laddare gör. 

Vill du köpa en LithiumCard Powerbank går du in här.

Wakeup light

Att vakna upp på morgonen är sällan enkelt, framförallt inte nu under det mörka vinterhalvåret. Wakeup light är väckarklockor som väcker dig på ett mer behagligt och naturligt sätt. Istället för att väckas i mörkret mitt i djupsömnen ökar gradvis ljusstyrkan i rummet under 30 minuter - precis som vid en riktig soluppgång. Det finns lite olika typer av Wakeup lights och Philips är ett företag som ligger i framkant med just dessa. De har också olika modeller med olika funktioner och priser vilket gör att du kan välja vilken som du tror skulle passa bäst (och även passa din plånbok bäst). Förutom att fylla rummet med ljus ställer man också in vad för naturliga ljud man vill vakna upp till, t.ex. fågelkvitter eller zen-trädgård.

Philips Wakeup light eller liknande produkter från andra märken kan du göra på de flesta stora elektronikkedjorna så som Media Markt, Elgiganten osv. 

Wakeup Light

Martina Guslin