Världsdagen för telekommunikation och informationssamhället

Solid (14).png
 

En hälsning från vår TechBuddy Gonzalo i Spanien.

Den 17 maj firas Världsdagen för telekommunikation och informationssamhället. I år är det 50-årsjubileum för dagen, och årets ämne är "Överbrygga standardiseringsgapet". Ett av målen är att minska klyftan mellan människor och teknik.

På TechBuddy har vi impregnerat i vårt DNA målet att föra teknik till människor. Sedan vår start i Sverige 2016 har vi strävat för att uppnå målet att förändra elektronikindustrin. Vi vill hjälpa människor med tekniskt bistånd när de har problem med sina produkter. Vi finns för att göra teknik var rolig och lätt, inte bara genom att hjälpa folk utan också genom att inspirera och vägleda människor under inköpsprocessen av sina teknikprodukter.

Vi garanterar professionell service, djup kunskap, pedagogiska förklaringar som hjälper våra kunder få ut maximalt av tekniken som är tillgänglig på marknaden. Vi vill inte bara lösa kunden problem, utan vi lägger hör prioritet på att lära dem hantera sina enheter, försöka få kunden att delta i hela processen och förklara på ett enkelt sätt och anpassat till deras kunskaper.

Den frustration många upplever när tekniken utvecklas snabbare än deras kunskapen vill vi ta bort. Vi vill ta bort människor från den digitala exklusion de lever i och istället skapa en digital gemenskap. Som Buddy har jag den stora äran att dagligen besöka människor på alla kunskapsnivåer, åldrar, nationaliteter. Den tillfredsställelse jag känner när jag hjälper dem förlora sin rädsla för teknik inspirerar mig och ger mig den energi som krävs för att möta denna underbara tekniska värld.

På lång sikt är vårt uppdrag att märka konsumentelektronik för att se till att de är innovativa, respektfulla för miljön och fri från utnyttjande av barn. Vi vill vara filtret mellan tillverkare och konsumenter så att människor känner sig trygga med sina inköp av teknik.

Jag uppmuntrar dig i detta inlägg att förlora rädsla för teknik, bara boka en TechBuddy och låt mig hjälpa dig och överföra min kunskap till dig.

  • Gonzalo Sanchez

    Torrevieja, Spanien

 
TechBuddy Company