Dela dina semesterbilder via AirDrop!

Under semestern är du nog inte ensam om att ta mycket bilder! En öl i solen, hopp från badklippan eller den fina solnedgången. Allas telefoner är nog fyllda med i princip likadana bilder. Dock kan det finnas situationer när din kompis har tagit EXAKT den bilden du vill ha. Istället för att MMS:a eller maila eller allt vad folk gör så finns en funktion i iPhone som heter AirDrop. Det är en smidig funktion som gör att du kan dela bilder och filer mellan alla Apple-produkter. 

Såhär gör du:

1. Börja med att aktivera AirDrop på din enhet.

Du hittar Airdrop på Inställningar > Allmänt > AirDrop. Här kan du välja om du vill stänga av mottagningen helt, om bara dina kontakter kan skicka till dig eller om alla kan skicka till dig. 

Kom ihåg att du alltid måste tillåta bilder som skickas till dig!

Välj bilden och skicka via AirDrop

2. När du sedan är inne på dina bilder väljer du den eller de bilder du vill skicka. Klicka på lilla symbolen nere i vänstra hörnet. Alla tillgängliga enheterna kommer att dyka upp som du ser på bilden. 

3. Välj vem du vill skicka till och den kommer behöva godkänna bilden på sin enhet. 

4. Klart! Bilden sparas på vanliga kamerarullen - mycket smidigare än MMS va?