TechBuddy tillsätter ny VD för Norden

Josefine Forssell ny VD för TechBuddy i Norden

Josefine Forssell tillsätts som TechBuddys nya VD.

Josefine har lång erfarenhet från telekombranschen och kommer närmast från 3 där hon haft rollen som Kundservicedirektör. Med sin operativa erfarenhet från att driva stora sälj- och serviceorganisationer samt sitt brinnande engagemang för kundupplevelsen axlar Josefine Forssell rollen som VD för TechBuddy AB i Norden. Josefine ersätter därmed bolagets tidigare VD David Ovsepian som tillsammans med grundaren Tahero Nori, ska ansvara för etableringen av bolaget på nya marknader i TechBuddy International Holding AB.

Tahero och David känner sig trygga med att lämna över VD-rollen för Norden i TechBuddy AB till Josefine.

”Ibland träffar man människor och det finns en intuitiv förståelse. Så var det med Josefine. Det krävdes inte många minuter innan hon både förstod och delade vår vision. Det i kombination med att hon kommer med en stor säck erfarenhet och fyller en kompetenslucka i företaget gjorde beslutet tämligen enkelt.”

Josefine om att ta över VD-rollen i Norden.

"Jag ser mycket av mina egna drivkrafter i TechBuddy’s vision och affärsidé. Teamet bakom är enormt fokuserade och målmedvetna när det kommer till kundbehov och innovation. Grundarna har en långsiktig strategi som hämtar kraft i ett starkt entreprenör- och affärsmannaskap. TechBuddy går också i bräschen för att utveckla framtidens on-demand services och anställningsformer genom en shared economy-struktur med ansvar, och utmanar marknadens tekniska ekosystem. Sammantaget är det kombinationen av bolagets affärsidé, vision och teamets engagemang som lockar mig. Jag är väldigt stolt över att få bli en del av denna resa och tacksam för förtroendet att bygga organisationen vidare in i framtiden.”