Veckans Uppdrag 🎉

Veckans uppdrag utfördes av Adrian! Adrian bor i Örebro men tar sig gĂ€rna till andra platser i Sverige för att hjĂ€lpa vĂ„ra kunder. Den hĂ€r gĂ„ngen var det en man som hade fĂ„tt hembesöket i present av sin dotter nĂ€r han fyllde Ă„r. SĂ„hĂ€r berĂ€ttar Adrian sjĂ€lv om uppdraget:

"Kunden hade fĂ„tt ett presentkort pĂ„ 2 timmar av sin dotter som var trött pĂ„ att lösa hans teknikproblem. Han hade en rejĂ€l lista pĂ„ olika saker han ville ha förklarat och fĂ„ pedagogisk guidning!

Det var allt ifrÄn skrivarkrÄngel till hur man organiserar filer och högerklickar pÄ en Mac m.m. Efter 2 timmar pedagogisk guidning och mÄnga anteckningar frÄn kunden var hans lista genomgÄngen och han var vÀldigt glad och kÀnde sig nöjd över min hjÀlp!

Den hĂ€r typen av uppdrag Ă€r helt klart min favorit, nĂ€r en kund Ă€r pĂ„ en relativt lĂ„g teknisk nivĂ„ mĂ€rks det verkligen att man Ă€r uppskattad och Ă€r till stor nytta. Det Ă€r inte varje dag man blir kallad Einstein." 

Bra jobbat Adrian! 

Veckans TechBuddy: Adrian HĂ€llzon