Veckans Uppdrag 🎉

Veckans uppdrag utfördes av Adrian! Adrian bor i Örebro men tar sig gärna till andra platser i Sverige för att hjälpa våra kunder. Den här gången var det en man som hade fått hembesöket i present av sin dotter när han fyllde år. Såhär berättar Adrian själv om uppdraget:

"Kunden hade fått ett presentkort på 2 timmar av sin dotter som var trött på att lösa hans teknikproblem. Han hade en rejäl lista på olika saker han ville ha förklarat och få pedagogisk guidning!

Det var allt ifrån skrivarkrångel till hur man organiserar filer och högerklickar på en Mac m.m. Efter 2 timmar pedagogisk guidning och många anteckningar från kunden var hans lista genomgången och han var väldigt glad och kände sig nöjd över min hjälp!

Den här typen av uppdrag är helt klart min favorit, när en kund är på en relativt låg teknisk nivå märks det verkligen att man är uppskattad och är till stor nytta. Det är inte varje dag man blir kallad Einstein." 

Bra jobbat Adrian! 

Veckans TechBuddy: Adrian Hällzon