Nu lanserar vi företagstjänster tillsammans med Media Markt

Samarbetet mellan TechBuddy och Media Markt har gått ut på att hjälpa privatkunder både med installation och support av produkter. Detta har skett hemma hos kunderna och har visat sig vara en mycket uppskattad tjänst. Därför går vi nu ett steg längre och erbjuder samma tjänster för företagskunder. 

TechBuddy och Media Markt erbjuder alltså nu alla företag support och installationstjänster. Efterfrågan har ökats kring just denna typ av tjänst och det är förståeligt då det är väldigt viktigt för ett företag att ha fungerande teknik på kontoret.

– Våra företagskunder ska inte behöva tänka på vare sig tekniska lösningar eller supporttjänster, det ska bara fungera. Här ser vi en stor fördel framförallt för enskilda firmor och småföretag som nu slipper löpande kostnader för IT-support. Istället betalar man endast för den tekniska hjälp som man faktiskt använder, säger Tomas Bendz, ansvarig för företagsförsäljning på Media Markt.

Supporttjänsterna innefattar många olika områden, bl.a.: installation av datorer, skrivare, trådlöst nätverk och industrirelaterad mjukvara, dokumenthantering, konfigurering av backup-lösningar, e-post med domän, och självklart introduktion i de olika produkterna samt tips och rådgivning. 

- Vi är glada att kunna erbjuda vår kompetens till ännu fler människor. Att tekniken på ett företag ska fungera är en självklarhet för oss och vi på TechBuddy är glada att kunna bidra med en hjälpande hand, både när det strular men också i form av inspiration och rådgivning, säger TechBuddys VD David Ovsepian. 

Tjänsterna finns i tre olika nivåerna och startar på 2990:- ex moms. Alla tre paketen kan bokas direkt i alla Media Markt butiker eller genom att ringa kundtjänst. Vill du veta vad som ingår i de olika paketen? Klicka här

Media Markt och TechBuddy lanserar företagstjänster