TechBuddy och Manetos inleder samarbete

För att göra ny teknik mer tillgänglig för konsumenter blir det mer och mer vanligt att inkludera allt från installation till handledning och support i köpet. Företag som vill ligga på framkant ser det också som naturligt att finnas för sina kunder även efter köpet för att säkerställa att tjänsten används på bästa möjliga sätt och att användarupplevelsen är hög. Därför har Manetos valt Techbuddy som partner i utrullningen av sitt nya system för smartvärmestyrning. 

Manetos heat control

Med Manetos Heat Control kan villaägare på ett enkelt sätt uppgradera sitt värmesystem, göra det smart och styra temperaturen via mobilen. Villaägaren ökar komforten genom jämnare inomhustemperatur och spar energi genom att t ex sänka temperaturen på natten eller när ingen är hemma. 

TechBuddy jobbar med installation, support, inspiration och guidar kunder till kloka köp. TechBuddy har en nationell täckning och kan erbjuda tjänster i hela Sverige.  

- Kanske det viktigaste i valet av Techbuddy som partner är att de själva står för innovation, säger Katrin Heveus på Manetos. Tjänsten är smidig och enkel för oss som företag och för kunden finns en personlig tech buddy som en hjälpande hand under hela processen, säger Katrin.  

- Framförallt satsar vi på TechBuddy mycket på det smarta hemmet och då passar Manetos perfekt när vi vidgar vårt samarbete, säger David Ovsepian på Techbuddy. Vårt mål med att förändra elektronikbranschen och kravmärka konsumentelektronik för ett mer hållbart samhälle rimmar bra med Manetos Heat Control som hjälper villaägare öka komforten och spara energi.

Om du har några frågor, kontakta: 

David Ovsepian, VD TechBuddy

            Tel: 073-513 07 47, e-post david@techbuddy.se

Trued Holmquist, VD Manetos

            Tel: 070-601 21 02, e-post: trued.holmquist@manetos.com


Manetos är ett svenskt bolag som startades 2010 och har som vision att minska din miljöpåverkan och spara pengar genom smartare styrning av värme och el i din bostad. Läs mer på: https://www.manetos.com

TechBuddys vision är att förändra elektronikbranschen. Genom professionell service och stor kunskap vill vi hjälpa dig att få ut maximalt av teknologin som finns på marknaden. Vi vill inspirera och erbjuda dig som kund teknikprodukter du inte visste existerade utifrån dina personliga behov.