TechBuddy rektyterar erfaren CTO från Hitta.se

Zakay Danial - Ny CTO för TechBuddy

TechBuddy fortsätter att expandera och som ett led i den globala expansionen rekryteras nu Zakay Danial till rollen som CTO för att fortsätta utveckla den tekniska plattformen. 

Zakay har en gedigen bakgrund från techbranschen och kommer senast från hitta.se. Som tidigare teknikchef på Blocket lanserade han flera av deras koncept globalt och blir därmed en viktig del av TechBuddys internationella satsning.   

TechBuddy har idag ca 500 frilansare knutna till sin plattform som erbjuder oberoende teknisk support och rådgivning via hembesök. Vidareutveckling av plattformen kommer vara essentiell för att kunna skala upp och erbjuda tjänsten på flera marknader. 

Josefine Forssell, TechBuddys nordiska VD om nyrekryteringen:

“Vi är otroligt glada över att ha rekryterat Zakay som med sin långa erfarenhet och kompetens kommer att vara en nyckelspelare för oss i den digitala utvecklingen. För vår fortsatta tillväxt är det oerhört viktigt för oss att hela tiden ha den bästa kompetensen inhouse.” 

Zakay om sin nya roll: 

“När grundarna David Ovsepian och Tahero Nori berättade om affärsidén kunde jag inte sluta tänka på det och förstod att bolaget kommer lämna avtryck efter sig i sin kamp att förändra elektronik- och arbetsmarknaden. Med allt fler uppkopplade produkter och smarta hemmet lösningar växer också efterfrågan för teknisk support. Eftersom jag själv är tekniknörd älskar jag idén att teknikintresserade kan arbeta med sin hobby på sina egna villkor. Detta i kombination med bolagets vision och teamets passion övertygade mig och det ska bli oerhört spännande att få vara med och bygga bolaget internationellt.”