Julklappstips #3

TechBuddys julklappstips

TILL MAMMA ELLER PAPPA

Mamma och pappa är ju kända för att bli glada för det mesta. Men det kan ändå vara kul att köpa något speciellt som gör dem lite extra glada för att visa att man bryr sig om dem.

Buddytimmar

Vet du att din mamma eller pappa är ute och surfar på nätet mycket? Då är det ju självklart viktigt att personen i fråga vet vad som krävs för att kunna göra det på ett säkert sätt. Dock är det långt ifrån alla som vet hur man bör bete sig på nätet för att just behålla sitt privatliv privat. Att ge den här kunskapen till din mamma eller pappa i julklapp tycker vi är en omtänksam julklapp! Boka in en TechBuddy som kan komma hem till dina föräldrar och visa olika tips och saker de bör tänka på för att t.ex. deras lösenord inte ska läcka ut för allmänhetens beskådning. 

Kanske har din mamma eller pappa fått en dator, ny telefon eller något annat i julklapp som de kan tänkas behöva hjälp med att installera? Då kan man självklart boka en Buddy för det också. Gå in på här för att läsa mer och boka en Buddy!

Gardio hemlarm

Hemlarm: Gardio

Ett hemlarm kan låta tråkigt, men det är en jättebra julklapp och idag finns det hemlarm som på ett helt nytt sätt ger möjligheten att ha koll på vad som händer där hemma. Gardio är ett smart hemlarm med kameraövervakning så att dina föräldrar kan ha koll på sitt hem direkt via telefonen, datorn eller surfplattan. Om de är bortresta mycket kan det här vara ett jättebra sätt för att ändå se till att allt står rätt till. Kamerorna kopplas upp via wifi för att sedan kunna kontrolleras fullt ut via appen. Så för din mamma eller pappa som kommer ha full koll på allt som händer där hemma! 

För att köpa ett Gardio hemlarm kan du besöka butiken i Mall of Scandinavia under hela december, eller gå in direkt här.

Altered:Nozzle

För den mamman eller pappan som värnar om vår jord och natur är Altered:Nozzle en potentiell julklapp. Det är en liten produkt som man själv installerar på sin befintliga vattenkran, i köket eller badrummet eller både och. Bara genom att ha den installerad går det att välja mellan två olika lägen där du antingen sparar 98% vatten eller 75%. En sån här produkt är ju perfekt för din mamma eller pappa (eller till båda två) och samtidigt göra en god gärning för vår planet. 

Altered:Nozzle ger dig möjligheten att spara upp till 98% vatten

Altered:Nozzle är en så pass ny produkt att den är en beställningsvara, som kommer att levereras i början av 2017. Men ni vet hur man brukar säga; den som väntar på något gott… För att beställa produkten gå in här.