Julklappstips #2

TechBuddys julklappstips

TILL SYRRAN, BRORSAN DIN POJKVÄN ELLER FLICKVÄN

Har du och din partner varit ihop länge? Ibland kan det kännas då som att man redan har köpt allt som går att köpa. Eller till din syster eller bror? Fantasin har lätt att sina här. Men vi har listat tre produkter som vi tror skulle passa och som de flesta skulle bli glada av. Om du inte har någon att köpa dessa saker till, varför inte lägga till det på din egen önskelista, eller köpa det som en egen julklapp till dig själv?

Hörlurar: PUGZ

Ett par hörlurar är alla människor i behov av och att ge detta till sitt syskon eller sin käresta kan inte bli annat än en uppskattad present. Har hen dessutom en iPhone 7 som inte har ett hörlursuttag är ju ett par trådlösa hörlurar perfekt! PUGZ är ett par stilrena hörlurar som finns i två olika modeller och fyra olika färger. De är trådlösa vilket ger personen i fråga större frihet, och laddningen kan ske samtidigt som man fortfarande lyssnar på musik! 

PUGZ är de perfekta trådlösa hörlurarna

Köp PUGZ här

Högtalare: Bento

Bento högtalare

Högtalare är också en sådan sak som alltid är uppskattat och behövligt. Oaxis har kommit med en högtalare som spelar upp vad som än spelas på din telefon helt utan sladdar eller bluetooth-koppling. Istället använder Bento sig av en närkontakt teknologi där högtalaren via speciella sensorer fångar upp ljudvågorna från telefonen och spelar upp dem i högtalaren. Detta gör också att högtalaren fungerar med alla telefonmodeller! Bento är perfekt för den som vill använda högtalaren till att spela musik hemma, eller varför inte till telefonmöten på jobbet och slippa all sladdtrassel? 

Köp Bento här

Oaxis Watchphone

För din syster eller bror som har en liten knodd som springer runt där hemma är en Watchphone perfekt! Det är en armbandstelefon speciellt framtagen för barn där föräldrarna kan lägga till kontakter som kan ringa till barnet. Det går också att ställa in säkra zoner där barnet kan röra sig fritt, stegräknare, alarm för att hinna hem i tid till middagen eller liknande och mycket mer än så. Telefonen är alltså perfekt för föräldrarna som vill kunna ge frihet till sina barn men fortfarande kunna kontakta dem och ha koll så att ingenting händer dem. 

Watchphone, perfekt för den med barn

Det här blir ju inte bara en julklapp till din syster eller bror, utan också till deras barn. Du slår alltså två flugor i en smäll! Köp Watchphone här