Philips Hue ger dig chansen att göra ditt hem ännu mer personligt

Philips Hue är personliga trådlösa LED-lampor som ger dig möjlighet att kunna styra över dina lampor i hemmet på ett helt nytt sätt! Du kan via en app sätta på och stänga av dina lampor, välja nyans och färg på dem, hur starkt de ska lysa, när de ska lysa osv. Du kan köpa både glödlampor, ljusslingor och kompletta lampor - du väljer själv. Med den här typen av lampor kan du göra ditt hem ännu mer personligt och förstärka upplevelser i hemmet. 

Philips Hue

Fyra coola inställningar för Philips Hue:

1. Förinställ scener för olika tillfällen: vill du ha ett rött, mörkt, mysigt sken när killen eller tjejen kommer hem sparar du enkelt ner det i en scen som du själv döper och väljer när den ska starta. Eller ska du jobba och vill ha ett ljus som gör dig pigg? Sätt på scenen ”concentrate” för att hålla dig alert och fokuserad på det du ska göra. 

2. Synkronisera dina lampor med musik/filmer: Ska du ha filmkväll hemma? Tänk då att förstärka upplevelsen ytterligare och få ljuset i rummet att förlänga tv-skärmen. Blir det explosion på TV:n blir det det även i ditt vardagsrum. Eller på festen kan du få lamporna att blinka i takt med musiken och i vilka färger bestämmer du själv. Philips Hue Disco är en app att ladda ner för att ta din fest till nästa nivå. Kolla in när killarna bakom YouTube-kanalen PhoneBuff testar appen och berättar vad dem tycker om den nedan:

3. Låt lamporna välkomna dig hem: Så länge som du har internetuppkoppling kan du ställa in att appen ska via GPS känna av vart du är någonstans och på sätt också välkomna dig hem genom att tända lamporna i entrén, i köket eller vardagsrummet! Så mörkt som det är nu när man kommer hem från jobbet är det här hur skönt som helst. 

4. Tänd lamporna från andra sidan jorden: Befinner du dig i Thailand i jul? Eller kanske Mexiko? Viktigt kan vara att ändå låta omgivningen i Sverige tro att du är hemma. Koppla upp dig på wifi så kan du snabbt knappa in att lamporna ska tändas och bete sig som att du faktiskt är hemma. På så sätt minskar du risken för inbrott under semestern!


Martina Guslin