Alla vi som jobbar på TechBuddy har en stor sak gemensamt; vi älskar teknik och tror att det är där vår framtid ligger. Samtidigt står vi inte ut med hur vi behandlar vår planet och alla människor som bor på den. Därför vill vi alla vara med och bidra på vårt egna, alldeles speciella sätt till att göra jorden till en bättre plats.

 

Tahero Nori

Tahero Nori
Founder

 

"Har en genuin kärlek till innovationer, främst konsumentelektronik. Önskar kunna dela med mig alla mina kunskaper om denna bransch genom TechBuddy."
 

Zakay Danial

ZAKAY DANIAL
CTo, co-founder

"Brinner för utveckling och har lång erfarenhet av internationella expansioner. Har innan TechBuddy bl.a. varit CTO på Hitta.se och Blocket.se"

Samira Nori

Samira Nori
operational exellence

"Jag brukar bli kallad för livsnjutare vilket stämmer bra in på mig. Älskar att resa, träffa nya människor och hitta på massa spontana äventyr!"

Axel Wirfelt

axel wirfelt
project leader smart home

"Älskar tävling och sport. Hoppas att en dag kunna bidra till favoritlaget Arsenal."

David Ovsepian

DAVID OVSEPIAN
CO-FOUNDER

"Positiv, entusiastisk och rolig. Stor passion för entreprenörskap och för människor. Drivs av stora mål och ett team som mår bra."
 

Emma Wikefeldt

EMMA WIKEFELDT
MARKETING MANAGER

"Föredetta pilot som brinner för marknadsföring, hållbarhet och dans!"
 

Oskar Hagström

OSKAR HAGSTRÖM
FUNCTIONAL MANAGER

"Lättsam, ödmjuk och ganska rolig. Intresse för teknik sedan barnsben, men har på senare år även intresserat mig för den gastronomiska sfären!"

Fredrik Magnusson

Fredrik Magnusson
PARTNERSHIP MANAGER

"Engagerad och passionerad person med ett öga för relationer och försäljning. Alltid varit ”The Go to Guy” när det kommer till teknikstrul i släkten"

Martina Guslin

MARTINA GUSLIN

 

SOCIAL MEDIA & CONTENT MANAGER

"En kreativ själ som brinner för digitala, smarta och snygga lösningar. Älskar att upptäcka nya platser tillsammans med människor jag tycker om. "

Alice Magnusson

ALICE SAMUELSSON
FUNCTIONAL MANAGER

"En riktig YouTube-fantast som kan relatera till de flesta citat ur populära videos. Väldigt social och älskar allt som rör utveckling och att bygga starka rutiner och strukturer."

Björn Nilsson Åkerberg

Björn nilsson åkerberg
PARTNERSHIP MANAGER

"Positiv och glad! Passioner i livet är inredning, fotboll och att hänga på landstället. Lever efter mottot: ”Retail is Detail”"

Caroline Gustafsson

Caroline Gustafsson

 

Customer Success operator

"Glad och ser till att en dag aldrig blir grå. Har ett gott öga för service och människor. Djur, natur och golf är något som jag gärna ägnar min fritid åt"