VÅRA PARTNERS


Telia

Telias tjänst heter Personlig Tekniker Hemma. Här hjälper vi deras kunder med allt som har med teknik att göra, precis som vanlig helt enkelt. För att kunna ta på sig Teliauppdrag krävs det att du genomgår den separata utbildningen. När du gjort det och är godkänd kommer Teliauppdrag att börja synas för dig i appen.

Gör utbildningen här

Media Markt

Media Markts säljer TechBuddy-tjänsten precis som vi själva. Alltså är det inget speciellt som krävs under dessa uppdrag. Du har din vanliga TechBuddy-badge på dig när du är hemma hos kunden.

Dock säljer Media Markt en tjänst tillsammans med oss som heter Kom igång säkert. Det är ett paket som innefattar genomgång och installation av Norton Anitivirus bland annat. Läs mer om detta här.

IP-Only

Alla IP-Only-uppdrag är det bara certifierade Buddies som får ta sig an. Är du intresserad av att utföra dessa uppdrag kontaktar du John direkt på Slack.

Bredbandsval.se

Bredbandsval är en samlingstjänst för bredbandsleverantörer där besökare kan jämföra bredbandsleverantörer och välja att byta. När kunden byter leverantör erbjuder Bredbandsval kunden möjligheten att boka en TechBuddy som kommer hem och hjälper till med installationen. Det är ingen större skillnad än att ta på sig ett vanligt Wifi och nätverk-uppdrag.

Digital Inn

Samarbetet med Digital Inn innebär inte några skillnader från våra egna TechBuddy-uppdrag. Det förekommer dock i princip bara Apple relaterade problem på dessa uppdrag.

Tele2

Tele2 säler TechBuddy-tjänsten på samma sätt som oss. Alltså är det ingenting speciellt som krävs för dig för att ta på dig dessa uppdrag. Ha TechBuddy-badgen på dig under tiden du är hemma hos kunden.

A3

A3 är en teleoperatör som verkar främst i norra delarna av Sverige. Samma rutiner och priser gäller vid dessa uppdrag som vid våra egna.

Under A3-uppdrag har vi ett eget 2:Line nummer om vi behöver stöttning: 077-091 05 09

Riksnet

Riksnet är ett dotterbolag till Telia och upplägget kommer se likadant ut som hos Telia. Alltså kallas tjänsten Personlig Tekniker, dock ska du ha TechBuddy-badgen på dig under uppdragets gång.

Techbuddy VIP-nummer till Riksnet 0770337337 Öppettider: 8-21 Vardagar, 11-16 Helger (lördag-Söndag och övriga helgdagar)

iZettle

Samarbetet med iZettle går ut på att vi hjälper iZettles företagskunder som vill ha en nyinstallation av deras produkter. När det kommer ett sådant ärende är det viktigt att vi har rätt verktyg för att kunna utföra ärendet!

Eftersom att samarbetet är inriktat mot företagare är det viktigt att vi tänker på klädsel och kommunikationen till kunderna. Då det i vissa fall kan komma frågor om hjälp om att ordna installation av andra produkter än iZettles, påpekar vi att vi är iZettles partner och vi kommer inte utföra support på annat än iZettles egna produkter.

För att kunna se och ta på dig iZettle-uppdrag måste du ha genomfört utbildningen som krävs. Du hittar utbildningen här.