IT-support som
den borde vara.

Låt TechBuddy se över företagets IT-situation. För 799:-/h hjälper vi er på plats med nya som gamla samt stora som små utmaningar. Vi är på plats iom 48h.
Boka support

IT-support som den borde vara.

Låt TechBuddy se över företagets IT-situation. För 799:-/h hjälper vi er på plats med nya som gamla samt stora som små utmaningar. Vi är på plats inom 48h.

Boka support

Outsourca IT-lösningarna till TechBuddy

och lägg tid det på ni är bäst på.

Teknikstrul och IT-problem ska inte behöva äta upp dyrbar tid. Nu kan du som företag ta hjälp av oss på Techbuddy istället  - så att ni kan lägga tiden på annat och effektivisera er organisation.

Vi på TechBuddy vill att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din teknik, och det gör vi tack vare våra proffsiga tekniker, så kallade Buddies. Vår support är även oberoende, så att vi kan hjälpa dig med allt, oavsett varumärke. Möjligheterna är ändlösa!

Boka support online
50.000+ utförda uppdrag
Våra kunder ger oss 4.8 av 5
Handplockade tekniker

För företag

799 kr/h
ex moms
799
kr/h
Tech-support för företag på plats inom 48h när behovet dyker upp.
Grön Checkmark
Expertrådgivning
Grön Checkmark
Support på plats inom 48h
Grön Checkmark
Oberoende
BOKA SUPPORT
Vägledning & Rådgivning

Vi vill hjälpa er bygga upp en bättre IT-miljö genom vägledning och rådgivning, så att ni förstår vad för verktyg ni har och hur ni på bästa sätt använder dem.

Datorer & Skrivare

Vi uppdaterar er mjuk- och hårdvara, installerar en nyinköpt dator eller sätter upp skrivare (installation, trådlös koppling m.m.)

Wifi & Nätverk

Vi installerar och ger support på befintliga routrar, repeaters, mesh-system eller accesspunkter. Sätt upp ert nätverk med prioriterat flöde av data - så att ni aldrig missar något viktigt.

Audio & Video

Vi sätter upp ljud- och videoenheter på kontoret eller på konferensen, för professionella och felfria videomöten.

Digitalisering

Vi hjälper er digitalisera verksamheten för ökad produktivitet. Genom att t.ex. implementera Cloud-baserade system kan ni jobba sida vid sida fastän ni är långt ifrån varandra.

Säkerhet & Backup

I en värld där data flyger bland molnen hjälper vi er säkra den. Uppsättning av brandvägg, mjukvara och backups för att motverka förlust av data och skapa en säkrare arbetsplats.

Frågor eller funderingar? Kontakta oss!

Har du någon fråga eller fundering? Vårt företagsteam hjälper dig mer än gärna. De kan även hjälpa dig även lägga din bokning. Du når oss lättast genom att ringa eller maila oss.